Gepard
|
Wysłany: 2019-01-23, 00:07 Kupie Daihatsu Materia
|
|
|
Witam!
Wprawdzie pierwszy post, ale na forum kręcę się już od prawie roku do tego stopnia, że dzisiaj się zdziwiłem, że konta jeszcze nie mam xD więc witam wszystkich.
W skrócie szukam dobrze utrzymanego Daihatsu Materia, przebieg fajnie jakby był niski ale z drugiej strony wole coś pewnego gdzie właściciel dbał a nie tylko naprawiał co musiał, najlepiej w oryginalnym lakierze o ile ktoś posiada takie cudo.
Chciałem kupić auto na więcej niż 1-3 lata, stąd takie wymagania ;)
---Dla tych co lubią czytać---
Szukam auta już od prawie roku (z mniejszymi lub większymi przerwami), od początku chciałem Daihatsu (bo te japońskie skrzyneczki mają niesamowite rozwiązania, w szczególności jeżeli chodzi o miejsce) ale szukałem Sirona jednak jakoś nie byłem do niego przekonany w 100% a chciałem coś oszczędnego.
Teraz jednak od pół roku padło na Daihatsu Materia, praktycznie jak widziałem go za pierwszym razem to wyśmiałem to auto xD ale tak drążyło mój umysł, że w końcu jestem przekonany, że to moja druga miłość :)
Szczególnie biorąc pod uwagę, że mogę przesuwać tylną kanapę a powierzchnia po rozłożeniu tych foteli jest dość płaska, no i brak uskoku też mi jest na rękę. |
|